”Design is the Poetry of Things

Main Image

Människor som delar en historia gråter och skrattar tillsammans. Sorgsna eller roande berättelser förenar oss och verkar enligt vetenskapen vara en av anledningarna till att vi klarat oss så länge och väl på vår jord. Sagans och poesins kraft ligger i våra gener. Vårt driv att berätta och dela verkliga och påhittade historier utvecklar vår empati och skapar gemenskap. Att med ord beskriva en känsla kan göra att vi upplever världen helt annorlunda. Den ensamma känner sig sedd. Den ledsna blir glad. Den som är rädd blir trygg.

Räder är sagans magi förpackad i vacker design. Företaget skapades 1968, i vindarna från Summer of Love och hippierevolutionen. Sedan dess har de formgett produkter som andas gemenskap och visdom. Räder har i snart 50 år delat sina underbara små berättelser till människor världen över.

Räder tar livets egenheter in i designens underbara värld av frihet och kreativitet. Vardagens poesi, humor och glädje är Räders signum och här finns produkter för alla platser och tillfällen. Låt Räder bli hemmets egen sagoberättare, eller ge bort en gåva till någon du tycker om.

 

När vi delar vår historia med någon annan så förenar vi våra liv för alltid.

 

Kontakta oss för mer information om varumärket Räder.