För oss som tröttnat att bära på ångest!

Main Image

Vi tror att du inte bara fyller dina väskor med saker. Vi vet att i din väska finns en värld av idéer, nödvändigheter och minnen. Du bär med dig delar av ditt liv och för denna uppgift krävs hållbara, långlivade väskor som tar sitt jobb på allvar, väskor som vågar möta livets alla krav och påfrestningar.

 

Sedan 1971 har Reisenthel skapat produkter som respekterar det mänskliga i en överfylld väska. Alla som någon gång tittat ner i en kvinnas handväska förstår vad vi talar om här. Och vi tror faktiskt att det inte bara gäller kvinnor, även män samt våra yngre medmänniskor har en särskild förmåga att mixa sina idéer, projekt och nödvändigheter på oväntat kreativa sätt. Det vet alla som packat upp ett barns skolväska…

 

Där du slänger ner nycklar, läppstift, fotbollsskor, köttbullarna från matshoppingen och barnens utflyktsfika till skolan - där har Reisenthel skapat utrymme för att alla dina delar av livet ska få rum. Reisenthel vet vad som krävs för att få det dagliga livet att fungera. Alla produkter bygger på sitt okomplicerade funktionella utförande, i kombination med kvalité och snygg design för alla smaker.

Det är ingen slump att Reisenthels väskor är så ohyggligt smarta. I 46 år har de varit en självklar följeslagare hos människor i 52 länder världen över. Det ger perspektiv åt Reisenthels innovativa, öppna och självklara hantverkskunnande. Och en ganska stor dos trovärdighet. Här är äntligen en väska som håller för vad den lovar och fylls med.

 

Och visst är det väl så, att det inte är vad vi bär med oss som avgör vilka vi är, utan hur vi bär det?

 

Kontakta Happynest för mer information