Nu skapar vi ännu mer utrymme för framgång!

Main Image

Vad har en Volvo 340 och en lokal på 1400 kvadratmeter gemensamt? Båda kan innehålla stora drömmar som genom målmedvetet arbete blir verkliga.

 

Vi måste alla påbörja vår resa någonstans, för Happynest startade det i just en gammal Volvo 340 för snart 20 år sedan. Med orubblig fasthet och tydliga strategier har vi tagit oss framåt och blivit en uppskattad leverantör och samarbetspartner. Snart stundar nya tider i nya lokaler, stora nog att fylla med allt det som under åren blivit en framgångssaga för oss och våra kunder. Nämligen, det allra bästa, vackraste och hetaste inom heminredning och design!

Salamandervägen 16 på Hjälmarberget i Örebro blir Happynest nya adress i början av maj. Granne med bland annat Porsche, Dormy och RS Möbler. Innanför de enorma fönstren mot E20 hittar du vårt huvudkontor, konferens, showroom och lager. Allt samlat. Enkelt, tryggt och smart. Så som vi på Happynest älskar att arbeta.

Entré samt kontorslokal

Våning 2 med showroom samt konferensrum

Konferensrum våning 2

Kontor och arbetsyta lager

Lagerlokalen

Lagerlokalen

Lagerlokalen 

 

Vi på Happynest tror inte att storleken har betydelse. Vi tror att utrymme skapas när vi vågar lita till våra drömmar. När vi vågar följa den där gamla omtalade magkänslan. Genom vår flytt till större och bättre lokaler hjälper vi dig som kund att skapa mer utrymme för dig och ditt företag. Vi fortsätter vårt arbete att fylla på med fler kreativa kundrelationer, fler fantastiska produkter och skapa en plats som möjliggör förverkligandet av fler drömmar och visioner.

 

 

Välkommen till Happynest!

Vårt motto är att göra det omöjligt för dig att sakna något!