Så här maximerar du njutningen i sovrummet!

Main Image

Boudoirkänslan andas kyligt glittrande champagne och heta kyssar. Världsledande modemagasinet Vogue har röstat fram Suite Belle på Hotel Pigalle i Göteborg till världens mest dekadenta svit. Det gör oss på Happynest enormt stolta att se vår fjäderlätta skönhet VITA Eos som en av svitens blickfångare! I svitens sovrumsfönster möts gästerna av Eos grace och flärdfulla elegans. Det lugna, trolska ljuset gör sig perfekt i den förföriska miljön.

Foto: Julio Chang

VITA Eos är lampan som många kopplar ihop med skandinavisk renhet och stillsam skönhet. Men Eos är mer än så. Vi skulle kunna skriva att Eos är själva namnet för gryningens och morgonrodnadens gudinna, men det räcker inte heller. Vi anser helt enkelt att VITA Copenhagens designfavorit maximerar njutningen för dig på vilken plats den än befinner sig i.

Foto: @mz.interior

Foto: @mz.interior

Foto: @interiorbysarahstrath

VITA Eos är enkelhet och lyx på samma gång. Naturmaterial förenat med innovativ och hållbar design ger oss känslan av äkthet i våra hem. Beroende på val av färg och storlek kan Eos olika varianter kombineras i oändlighet. Eos bredd gör den unik som både lampa och inredningsdetalj. Vare sig du älskar minimalistisk småskalighet eller parisisk boudoirkänsla, så landar den perfekt i alla slags miljöer.

Så våga visa fjädrarna i vår, vem vet vad det leder till!

 

Kontakta Happynest för mer information om VITA Eos