Så här får du kärlekens årstid att räcka hela livet!

Main Image

Solglitter genom nyutslagna björkar. Bilar som kör över gruset på parkeringen. Alla vet att en förmiddag om våren är lite kall, men gästerna ställer sig ändå i skuggan. En lång dag väntar och än är det inte tid för svettfläckar under finkläderna. Ett barn skrubbar knäet i en vild lek, varm mormor plåstrar om. Kyrkans siluett reser sig med solen i ryggen. Viskande skratt och pirrigt sorl. I havet av vita blommor som pyntar trappen upp mot porten kramas det länge och väl, vissa har inte sett varandra på mycket länge. En tår trillar någonstans, men bara av lycka, av glädje. Innanför de uråldriga dörrarna väntar ni. All denna värme är för er idag. På er dag.

 

Räder har perfekta presenter för alla slags högtider.

Så ringer en klocka. Dags att gå in. Nervösa föräldrar som ber sina barn att vara lugna och försiktiga, de vet så väl hur viktig denna dag är i ert liv. Det tar sin tid att hitta platserna. Än är det lite kyligt i kyrkan men bänkarna har filtar och de som är där nu värmer genom sin blotta närvaro. En nyfödd tjock bebis som ligger i sin pappas famn blickar intensivt mot kyrkofönstrens lekfulla mosaik. Prästens röst hörs plötsligt över de stilla, förväntansfulla samtalen. Musik spelas, vänta nu, vad är det för låt? Är det er sång? Ja, det är det…

VITA Copenhagens fjäderlampor är perfekta till bröllop och studentfirande.

Duka med PPD´s servetter.

 

Leonardos glas! Perfekt tll både festen och present.

Precis när innerdörrarna återigen öppnas lägger sig solen rakt genom altarets enorma fönster, sprider glittrande virvlande vågor i mittgången. Ljuset dansar mot den sötaste av brudnäbbar, som med stora ögon går med allas leende blickar riktade mot sig. I händerna en skimrande ask. Pirret stiger, någonstans i skuggorna väntar ni. Det flyger fjärilar i kroppen, nu träder ni fram. Det är svårt att röra sig, för det bubblar av glädjetårar, ni möter era älskade vänners ansikten och dessa ögon är så blanka, så varma. Det är dags att säga ja nu. Att ni ska älska varandra för evigt har varit självklart sedan länge.

Svensk Marmor har dom vackraste askarna för vigselringar och förlovningsringar.

Räders accessoarer är perfekta presenter till gästerna att få vid sina sittplatser.

 

 

Vi på Happynest önskar vårens och sommarens alla brudpar och högtidsfirare lycka och kärlek!