När dina inre drömmar får komma ut

Main Image

Rama in, rensa ut och fyll på med det som är lättskött och tåligt.

Varumärke: Koziol

Bryt av, skapa oaser; prydliga miniparker mitt i naturens kaos.

Vänd på horisontellt och vertikalt, hur rör sig en våg när den slingrar sig neråt? En klätterväxt som klättrar åt sidan?

Varumärke: Svensk Marmor

Bygg på höjden med dina favoritmaterial för att skapa naturliga vindskydd.

Uteplatsen smälter samman med ditt hus och din inredningsstil med hjälp av de färger, växter och material som du har inomhus. Låt uterummet förvandlas till en förlängd del av ditt hem genom att jobba med röda trådar, bland annat textilier i god kvalitet. Låt dina inre drömmar komma utomhus.

Varumärke: Blomus

Vatten ger lugn och närvaro. Även ett litet vackert fågelbad kan ge den minsta balkongen en helt ny känsla av stillhet och frid.

Varumärke: Blomus

Varumärke: Leonardo

Ett stort parasoll skärmar av, boar in och skyddar både dig och dina plantor mot sommarsolen. Att ligga under ett stort paraply där solstrålar glittrar genom tyget i takt med vinden, läsa en favoritbok och dricka isté en het semesterdag…det finns inte mycket som slår den känslan!

Varumärke: Blomus

Happynest erbjuder det du behöver för att skapa dina drömmars uteplats. Vi har både detaljerna och de stora lösningarna. Känner du att det är svårt att ta ett beslut kring just din uteplats, hör av dig! Vi vill gärna hjälpa till, och våra duktiga inredare finns till för dig och dina frågor.

 

Vi på Happynest önskar dig en underbar sommar!