Så här får du ett långt och lyckligt liv av att fira midsommar!

Main Image

Rulla dig i midsommarnattens dagg för att få hälsa? Spara majstångens kransar till julbadet för ett långt och lyckligt liv? Nio sorters blommor och drömmar om sin älskade?

Ja, sägnerna om midsommar är många. För oss som lever idag är det en underbar tradition där vi får hylla sommaren och njuta av svensk natur när den är som bäst.

Vi har såklart en hel del att tacka vårt eget land Sverige för, i dessa midsommartider. Men vi får inte glömma att tacka Tyskland. Som gett oss midsommarstången… och Koziol! Två ovärderliga ingredienser för en perfekt midsommar. Denna högtid som hyllar naturens renhet förtjänar att firas med produkter som är giftfria, miljövänliga, hållbara och okrossbara. Allt det står Koziol för. Och den svenska sommaren!

Varumärke: Koziol

Vi på Happynest älskar att se det lilla i det stora. Att förenkla och hitta nya sätt att se på traditioner. Framför allt är vi enormt stolta över våra medvetna kunder som hjälper oss och omvärlden att bli en lite vackrare och renare plats. Så välj bort papperstallrikar, engångsbestick och plastmuggar som används en gång och aldrig mer. Välj istället det vackra, det som håller. Som kan bli ett evigt minne för den där perfekta midsommarnatten då magin vaknade till liv.

Varumärke: Koziol

Här kan du läsa mer om Koziol, våra andra produkter och deras leverantörer, samt vår värdegrund. För oss är miljön och vår gemensamma omvärld viktigare än något annat, därför har vi redan gjort det bästa valet av leverantör så att du får tid över att välja den färg, design eller det material som passar dig. Att välja rätt produkter kan vara svårt, men inte hos oss. Här hittar du allt du behöver för sommarens alla högtider, skön design för en grönare värld! Så att fler generationer kan få njuta av midsommar.

 

Välkommen in i den grönskande sommartiden, önskar alla vi på Happynest!