Hur du lär dig rikta din energi i hängmattan i sommar!

Main Image

 

Vi på Happynest tycker att semestern handlar om att vara istället för att göra. Vår filosofi bygger på idén om att var sak har sin tid, och om vi lyckas fördela uppgifterna rätt sinsemellan oss eller över året så skapar vi rum för oss själv. Tomma rum, eller space, som vi kan fylla med det vi vill istället för det vi tror att vi måste. Fokus, disciplin och en stor dos funktion ger oss möjlighet att lätta på livets krav genom att vara aktiva när vi behöver. Och sedan vila.

 

Varumärke: Koziol 

Att vila kan ibland kännas som en omöjlighet efter ett långt år av hårt arbete. Men det är när vi tror att vi måste jobba på som vi ska bromsa, stanna upp, och rikta vårt fokus på just vilan. Vi vet att vi kan koncentrera oss och åstadkomma stora saker, i det ligger en stor styrka. 

 

 

Just därför kan vi också åstadkomma pausen som vår kropp längtar efter.

 

 

En fin tanke att ge sig själv i hängmattan är den om vindsnurran. Tänk dig att du bara är, stark och ståtlig, och låter dig drivas av det som just nu bär vind. Ingenting annat spelar någon roll. Istället för motstånd så snurrar du helt enkelt med, och är vacker på köpet! I solen glittrar du och skapar ro och energi som du senare kan använda dig av. Låt sommarvinden svepa ny energi genom hela dig som räcker hela året!

 

Varumärke: Blomus

 

Varumärke: Paperproducts Design (PPD)

 

Öppna sedan ögonen och se ut över din trädgård. Titta på alla blommor, träd och det liv som flyger omkring. Allt finns där av en anledning och hittar sin plats naturligt, genom att just bara vara. Vi lovar att livet fortsätter hända trots att du tillåter dig att vila.

 

Varumärke: VITA Copenhagen

 

Så, ut i solen och umgås med dig själv. Fundera över nästa år om du känner att du måste men släpp sedan tankarna och låt dem fladdra iväg som en fjäril mot nästa blomma. Just nu är du kanske ledig i flera veckor framåt, kanske är du ledig bara idag. Hur som helst, ta vara på den här stunden och tillåt dig en stunds paus. Det är du värd!

 

Varumärke: Leonardo

 

Med önskan om en fortsatt fin sommar till alla våra gamla och nya kunder hälsar vi på Happynest!