”Ett hus utan eld är en kropp utan själ”

Main Image

Eld är en gåva. Den ger oss naturlig belysning året runt. Inför våren och sommaren leker vi med elden i ritualer som ger oss mod och hopp om ljusare tider. Om hösten och vintern motar vi mörkret med den. Vi bär elden inom oss och vi uttrycker den i våra handlingar. Eld fascinerar oss helt enkelt! Denna vildsinta urkraft som människan lärde sig att tämja för hundratusentals år sedan. Vi kan bara föreställa oss glädjen hos våra förfäder. Plötsligt låg ljusets makt i våra händer!

I sann mänsklig anda fortsätter vi revolutionera konsten att kontrollera detta kraftfulla element. Med den nya kollektionen Nero från Blomus hittar vi nya uttryck och sätt att belysa de stigar vi befinner oss på. Om det så är den stilla tystnaden i vardagsrummets lugnaste vrå, eller en levande belysning över grillkvällens alla godheter. Det robusta stålet och de vackra linjerna hos Blomus ljuslyktor kombinerar eldens furiösa styrka med dess renande, livgivande krafter.

Blomus nya kollektion Nero ger dig belysning och stillar samtidigt dina estetiska behov. Lyktornas starka karaktärer och den naturliga ljuskällan bidrar till den stämning du söker, beroende på hur du väljer att kombinera dem.

Vi kan bara föreställa oss glädjen. Plötsligt ligger ljusets makt i dina händer!

Kontakta oss för mer information om Blomus