ETT LJUS FÖR ALLT DU TROR PÅ

Main Image

 

Blomus doftljus…

 

  • Är handgjorda – varje produkt är sitt eget original
  • Tillverkas av miljövänligt sojavax
  • Består av naturliga doftämnen
  • Är helt giftfria
  • Innehåller ingen palmolja
  • Producerar extremt lite sot
  • Brinner längre & doftar mer än vanliga paraffin- och stearinljus

 

 

FRÅN MÖRKER TILL LJUS – FÖRDELARNA MED DOFTJUS AV SOJAVAX FRÅN BLOMUS

När du väljer ett doftljus från Blomus hjälper du till att bevara regnskogen, atmosfären – och din egen hälsa. Doftljusen innehåller varken palmolja eller petroleum, har naturliga doftaromer och är garanterat fria från cancerogena gifter.

 

Förutom att Blomus doftljus är helt oskyldiga till utsläpp av både koldioxid och läskiga kemikalier, så brinner de också upp till 50 % längre än vanliga paraffin- och stearinljus. Det gör att ljusen också doftar mer och under längre tid, det beror på att sojavax har en lägre smältpunkt vilket ger en mycket större flytande vaxpool runt veken. I vaxpoolen förångas de naturliga oljorna för att sedan sprida sin behagliga arom i luften.

 

 

Blomus doftljus finns i två storlekar; ett mindre ljus som brinner cirka 25 timmar, och ett stort ljus som brinner cirka 55 timmar. När du tänder ljuset ska du alltid låta vaxet smälta så att det bildas en flytande yta ända ut i kanterna. På så sätt undviker du att en tunnel bildas i ljuset och att vaxrester blir kvar på ljushållarens insida. Ljushållaren kan då återanvändas som hållare för värmeljus, eller för något annat kreativt. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär vårens trendigaste färger, vilket gör den till en snygg inredningsdetalj i sig.

 

 

Blomus doftljus ger livet lite mindre svärta och mer ljus, eftersom de producerar 90 % mindre sot än vanliga paraffin- och stearinljus. Trimma veken innan användning, genom att klippa ner den till cirka en centimeters längd, så minimerar du produktionen av sot.

Läser du fortfarande den här texten? Bra jobbat! Då blir det ännu mer avslappnande att tända ett väldoftande och vackert sojavaxljus från Blomus – för allt du tror på.

FRAGA medium är ett doftljus från Blomus tillverkat av naturligt sojavax. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Lily White. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den trendiga och lyxiga doften French Cotton håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

FRAGA medium är ett doftljus från Blomus tillverkat av naturligt sojavax. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Magnet. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den trendiga och lyxiga doften Soft Linen håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

FRAGA medium är ett doftljus från Blomus tillverkat av naturligt sojavax. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Rose Dust. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den trendiga och lyxiga doften Fig håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

FRAGA medium är ett doftljus från Blomus tillverkat av naturligt sojavax. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Withered Rose. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den trendiga och lyxiga doften Sea Salt & Sage håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

FRAGA medium är ett doftljus från Blomus tillverkat av naturligt sojavax. Ljushållaren är tillverkad i betong och bär färgen Micro Chip. Doftljuset är giftfritt, innehåller ingen palmolja och är miljövänligt. Den trendiga och lyxiga doften Sandalwood Myrrh håller sig kvar länge i dina rum tack vare doftljusets långa brinntid.

 

Vill du också bli återförsäljare för Blomus fantastiska kollektion?

Kontakta Happynest för mer information: klicka här

Gör även ett besök hos Blomus Sverige för fler nyheter från Blomus: Klicka här