UMAGE / VITA COPENHAGEN

profilePicture

Media

• Prisvärd dansk design i snygga förpackningar.
• Genererar hög kvadratmeteromsättning i Din butik.
• Alla produkter packas och skickas i platta paket. Det skapar lägre fraktkostnader och en bra prisnivå, vilket ger Dig en bättre ekonomi och bidrar till en bättre miljö för oss alla.

 

"Utsökt design med hållbarhet, funktion och omtanke om miljön i fokus."

 

UMAGE/VITA Copenhagen grundades 2008 och gav det ganska trista ordet ”belysning” en helt ny innebörd. Helt plötsligt var lampan en spännande inredningsdetalj att leka med, utan att tumma på värdet av riktigt bra ljus. Med starka rötter i nordisk stadsmiljö och natur blev UMAGE/VITA Copenhagens design en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom att hitta nya kreativa användningsområden för naturliga material, och ha mod att se världen ur ett annorlunda perspektiv, så har UMAGE/VITA Copenhagen vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

UMAGE/VITA Copenhagens produkter har en funktionell design som passar både hemmet, kontoret och de större arbetsplatserna. Designen är enkel, med betoning på estetik och funktion. Alla produkter framställs genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke om miljön i fokus.

HITTA BUTIK NÄRA DIG!

Fjäderlampan Eos från VITA Copenhagen

Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är VITA Eos – fjäderlampan som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta.

VITA Copenhagens innovativa paketeringslösningar – Stor design i liten förpackning

När du handlar inredning och design från VITA Copenhagen, så är du med och påverkar vår gemensamma miljö i en positiv riktning.

Chimes

En hängande lampa i sin enklaste, renaste form; Chimes tar fram den
nordiska naturens toner och gör dem till en del av inredningen.

Kontakt