UMAGE

profilePicture

Media

Allt som gör livet underbart skapas av de som är villiga att gå den där extra milen för att ge dig en fantastisk upplevelse. På danska finns ett speciellt ord för detta; UMAGE. UMAGE betyder att du har gjort något utöver det vanliga – en alldeles speciell ansträngning. Det försöker vi göra varje dag, annars hade ordet varit betydelselöst för oss.

Hos UMAGE tar vi berättelsen om skandinavisk design längre än någonsin förut. Vi kombinerar estetik, enkelhet och funktion, och fyller sedan på med eftertänksamt hantverkskunnande och omtanke om miljön. Resultatet blir exklusiv design med fokus på hållbarhet. Alla våra produkter förpackas i platta, stilrena paket för att optimera den globala logistiken, minska lager- och transportkostnader och för att göra vår design prisvärd och tillgänglig för alla. Under processens gång minimerar vi vårt ekologiska fotavtryck och maximerar vårt etiska löfte om att ta ansvar för miljön.

I vår strävan efter skönhet och hållbarhet söker vi efter att återskapa det nordiska landskapets harmoni och kännetecken. Vår design är djupt rotad i det mångfaldiga urbanska landskapet och den råa naturen som omger våra hem i det pulserande hjärtat av Köpenhamn, Danmark.

Sedan vår resa startade 2008 har vi konstant vuxit och expanderat. Idag finns UMAGE i över 2000 butiker, i 40 länder världen över.

HITTA BUTIK NÄRA DIG!

EOS™ IN RED

EOS Medium i den nya röda färgen är inspirerad av kardinalfågeln. Den är uttrycksfull och djärv och passar både i det bohemiska hemmet såväl som i ett art deco-inspirerat hem. 

ASTERIA™

Design, teknologi och hantverkskunnande möts i nya ASTERIA™. Lampskärmen har inbyggda LED-lampor och en slimmad minimalistisk form, där framtiden möter nuet.

EOS UP™ MINI

EOS UP™ MINI är designad att hängas direkt på väggen. Den passar fint i mindre utrymmen som hallen, vardagsrummet, sovrummet eller i en korridor.

Kontakt