UMAGE

profilePicture

Media





Allt som gör livet underbart skapas av de som är villiga att gå den där extra milen för att ge dig en fantastisk upplevelse. På danska finns ett speciellt ord för detta; UMAGE. UMAGE betyder att du har gjort något utöver det vanliga – en alldeles speciell ansträngning. Det försöker vi göra varje dag, annars hade ordet varit betydelselöst för oss.

Hos UMAGE tar vi berättelsen om skandinavisk design längre än någonsin förut. Vi kombinerar estetik, enkelhet och funktion, och fyller sedan på med eftertänksamt hantverkskunnande och omtanke om miljön. Resultatet blir exklusiv design med fokus på hållbarhet. Alla våra produkter förpackas i platta, stilrena paket för att optimera den globala logistiken, minska lager- och transportkostnader och för att göra vår design prisvärd och tillgänglig för alla. Under processens gång minimerar vi vårt ekologiska fotavtryck och maximerar vårt etiska löfte om att ta ansvar för miljön.

I vår strävan efter skönhet och hållbarhet söker vi efter att återskapa det nordiska landskapets harmoni och kännetecken. Vår design är djupt rotad i det mångfaldiga urbanska landskapet och den råa naturen som omger våra hem i det pulserande hjärtat av Köpenhamn, Danmark.

Sedan vår resa startade 2008 har vi konstant vuxit och expanderat. Idag finns UMAGE i över 2000 butiker, i 40 länder världen över.

HITTA BUTIK NÄRA DIG!

Besök det virtuella rummet

Utforska möbler och belysning från UMAGE i det digitala rummet. Klicka på: Läs mer

Fjäderlampan Eos från UMAGE

Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är Eos – fjäderlampan som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta.

Innovativa paketeringslösningar – Stor design i liten förpackning

När du handlar inredning och design från UMAGE, så är du med och påverkar vår gemensamma miljö i en positiv riktning.

Chimes

En hängande lampa i sin enklaste, renaste form; Chimes tar fram den
nordiska naturens toner och gör dem till en del av inredningen.

Kontakt