VITA COPENHAGEN

profilePicture

Media

• Prisvärd dansk design i snygga förpackningar.
• Genererar hög kvadratmeteromsättning i Din butik.
• Alla produkter packas och skickas i platta paket. Det skapar lägre fraktkostnader och en bra prisnivå, vilket ger Dig en bättre ekonomi och bidrar till en bättre miljö för oss alla.

 

"Utsökt design med hållbarhet, funktion och omtanke om miljön i fokus."

 

VITA Copenhagen grundades 2008 och gav det ganska trista ordet ”belysning” en helt ny innebörd. Helt plötsligt var lampan en spännande inredningsdetalj att leka med, utan att tumma på värdet av riktigt bra ljus. Med starka rötter i nordisk stadsmiljö och natur blev VITA Copenhagens design en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom att hitta nya kreativa användningsområden för naturliga material, och ha mod att se världen ur ett annorlunda perspektiv, så har VITA Copenhagen vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

VITA Copenhagen är ett danskt varumärke som idag finns i över 2000 butiker i fler än 40 länder. Från att ha varit ett ledande varumärke inom belysning, med bland annat fjäderlampan EOS som storsäljare, har de nu utökat med möbler och tillbehör som passar ett modernt och medvetet hem.

VITA Copenhagens produkter har en funktionell design som passar både hemmet, kontoret och de större arbetsplatserna. Designen är enkel, med betoning på estetik och funktion. Alla produkter framställs genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke om miljön i fokus.

Chimes

En hängande lampa i sin enklaste, renaste form; Chimes tar fram den
nordiska naturens toner och gör dem till en del av inredningen.

A Conversation Piece

A Conversation Piece berättar om avslappning och öppenhet, om
värdet i att varva ner tillsammans med dina vänner.

COMPOSE

Samla naturen och lys upp din väg med Compose, ett set med ljushållare från VITA Copenhagen

Kontakt