Inspiration

Alot of Inspiration

TOGO COLLECTION 2021

Monday March 29, 2021

ORGANIC TO GO är en multifunktionell serie ätpinnar, bestickset, matlådor, termosmuggar och andra smarta produkter tillverkade i 100% återvinningsbar, giftfri plast. Tack vare det robusta materialet klarar serien allt ifrån picknicken, skolutflykten till jobblunchen.

SUPERGLAS

Monday January 1, 0001

LYXIGA GLAS I 100% ÅTERVINNINGSBAR PLAST

SUPERGLAS är en serie plastglas från Koziol med superkrafter. Plastglaset har isolerande egenskaper - fyra gånger så bra som vanliga glas - vilket innebär att öl, vin och champagne håller sig kall och god länge.

Duka bordet med Maxime

Thursday March 25, 2021

Theresa Rand gör det igen: hon berikar middagsbordet med ännu en kollektion bestick designad för det tyska livsstilsvarumärket Blomus. Den nya kollektionen kallas Maxime, där stål kombineras med plast för att ge handen ett mjukare grepp.

Som en fågel

Thursday March 25, 2021

Luca Galmarini har designat en vattenkanna åt Blomus med stor passion och artistisk finess, så att den påminner om en fågel med riktad näbb som i sin tur påminner oss om att ta hand om miljön.

En mix av nationaliteter

Monday March 1, 2021

Det finns en uppsjö av nationaliteter presenterade i Blomus nya kollektioner. 2021 introduceras ett nytt samarbete med den amerikanske arkitekten och designern Adam Miller.

Blomus vision av naturen

Tuesday February 23, 2021

Blomus kommer nära naturen i denna nya kollektion av keramiska vaser, inspirerade och formade efter antika japanska vaser i metall. Låt oss presentera CEOLA från Blomus och designern Frederika Martens.

Ashi gör avtryck på ditt medvetande

Monday January 1, 0001

Syftet med kaminverktyg är först och främst att vara funktionella, men varför inte göra dem dekorativa också?

EOS™ IN RED

Tuesday September 15, 2020

EOS Medium i den nya röda färgen är inspirerad av kardinalfågeln. Den är uttrycksfull och djärv och passar både i det bohemiska hemmet såväl som i ett art deco-inspirerat hem.

Bon appetit

Thursday June 11, 2020

Om du vill ha framgång i köket krävs lite salt, peppar, olja och vinäger. Därför presenterar det tyska designföretaget Blomus en modern variant av den klassiska salt- och pepparkvarnen, tillsammans med ett set för olja och vinäger – allt designat av Nina Thöming.

Hemester

Wednesday June 10, 2020

För många av oss blir det en annorlunda sommar, med mer tid hemma. Passa på att förverkliga några av dina inredningsdrömmar.

Hållbarhet från Koziol

Monday January 1, 0001

Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

Vårt koncept är till för alla

Monday January 1, 0001

Vi vill på ett enkelt och lönsamt sätt förse din butik med rätt produkter till rätt mängd. Med vårt verktyg ORDERPORTALEN så knappar ni enkelt in er order i system. Portalen är den snabbaste vägen till försäljning!

ANSÖK OM ATT BLI KUND

 

CARE COLLECTION

Monday January 1, 0001

MED 35% MINDRE PLAST är vi glada över att kunna presentera KREAFUNK CARE, ett mer miljövänligt tillvägagångssätt för oss att göra affärer på.

Det är något i luften

Monday February 10, 2020

Förföriska dofter från Blomus - Badrummet har alltid varit i fokus för det tyska designföretaget Blomus, och detta år är inget undantag. Dofter, ljus, obehandlad sten, burkar och speglar gör entré, och förutom att addera en känsla av välmående och estetik så gör de också badrummet mer inbjudande.

Blomus presenterar STAY

Sunday February 9, 2020

Sedan 1961 har Blomus producerat design för att göra din utomhusmiljö mer njutbar. Nu har det tyska designföretaget satsat stort och lanserar sin första kollektion av loungemöbler, i design av kaschkasch, en tysk designerduo baserad i Cologne.

Happynest på Formex 14-17 januari, 2020

Tuesday January 14, 2020

Kom och se dem nya fjäderlamporna från UMAGE - ny unik design!

Allt du behöver är välbefinnande

Monday January 1, 0001

Badrumserien SONO utökar med pedalhink, badrumspegel och nya färger. Ashley blue är senast in i familjen och erbjuder som blått oftast gör, en lugn och meditativ stämning i badrummet.

Tre skålar för kristall

Monday January 1, 0001

Happynest presenterar serien FUUM från Blomus - Glasen har ett briljant, klingande ljud och är tillverkade i en del utan fogar, vilket gör dem extremt stöttåliga och kan användas varje dag.

Uyuni - LED ljus med finess - Nyhet UYUNI Batterier

Tuesday September 15, 2020

Vill du också bli återförsäljare till säsongens populäraste produktserie - Uyuni LED-ljus från Piffany Copenhagen. Kontakta Happynest för mer information.

VI SES PÅ FORMEX

Tuesday June 25, 2019

Monter A22:10, A21:18

20-23 augusti 2019
Öppettider:
Tisdag 09.30-18.30
Onsdag 09.30-18.30
Torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

Välfylld butik inför student och bröllop

Thursday May 9, 2019

Så här skapar du den rätta mixen för sommarens alla fester och bröllop.

NYHETER FRÅN UMAGE

Friday April 5, 2019

Clava Dine - Earth Colors

Fyra nya lampskärmar inspirerade av jordens färger. Clava Dines nedåtriktade belysning gör den perfekt för köksbordet, loungebordet eller restaurangen.

MÖBLER FRÅN UMAGE

Monday January 1, 0001

Besök oss på Möbelmässan 5-9 februari

Monter C02:29

Välkommen till världens ledande event

för skandinavisk design!

 

SPRING COPENHAGEN

Monday January 1, 0001

Spring Copenhagen representerar det absoluta toppskiktet inom högkvalitativ skandinavisk design och hantverkskunnande. Genom att omfamna det äldre med det nya, det hållbara med det vackra och det funktionella med det originella, skapar de design som gör skillnad i ditt vardagsliv.

FORMEX 15-18 Januari 2019

Friday December 21, 2018

Vi finns i monter A14:10,A14:11

Besök vår digitala monter redan idag!

Klicka för mer information

INCADO - Nytt varumärke hos Happynest

Friday December 21, 2018

Incados sortiment inkluderar posters, canvas, print på metall, betongprint, ramar och speglar. Design och innovation är de grundläggande delarna av Incados verksamhet, de förenar konst och design med ett ostört fokus på detaljer och produktion.

Happynest välkomnar LIND DNA som nytt varumärke 2019

Friday December 21, 2018

LIND DNA erbjuder inredning till hela hemmet, med en förkärlek till dukning och servering. De har det största utbudet av bordstabletter och glasunderlägg, tillverkade i ansvarsfullt framtagna material.

Premium Magazine #5

Saturday September 22, 2018

Happynest presenterar detaljerna.

PUCCINI

Thursday September 13, 2018

Modernt designade glas för äkta livsnjutare! PUCCINI är skapad för optimal utveckling av dryckens smak och karaktär.

SPIRITII

Thursday September 13, 2018

Klassiska cocktails och trendiga drinkar möts i SPIRITII – en ny generation glas designade för att både kittla smaklökarna och blicken. SPIRITII-serien är robust och stilig på samma gång, det facetterade glaset ger drinken en extra elegans.

SONO

Wednesday August 8, 2018

Allt du behöver är välbefinnande

Skapa ett avslappnat lugn i ditt badrum med hjälp av SONO – en serie noggrant utvalda badrumsprodukter i stabil och tålig keramik.

TID FÖR SOMMARFEST

Monday January 1, 0001

Ta till vara på sommarens soliga dagar och ställ till med sommarfest. Låt dig inspireras av vår värld av heminredning och designprodukter.

FJÄDERLAMPAN EOS FRÅN UMAGE

Tuesday May 29, 2018

Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är UMAGE Eos – fjäderlampan som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta.

De fyra naturelementen

Monday January 1, 0001

Böljande fält. Sommarbris. Havets och himlens blåa toner. Flammande facklor i skymningsljus. Vi låter oss inspireras av de fyra elementen: jord, luft, eld och vatten.

Inspiration för ditt uterum och balkong

Friday April 20, 2018

2018 är året då vi på allvar söker oss tillbaka till naturen - med hjälp av jordiga färger, levande material och en högre medvetenhet kring hållbarhet och kvalitet. Låt dig inspireras av vår värld av Happynest.

Välkommen in i en skönare, grönare värld

Friday April 20, 2018

Happynest presenterar inredningstrenderna 2018

Välj rätt vas till din blombukett

Friday April 20, 2018

På födelsedagar, som en gåva eller tack för hjälpen - blommor passar vid många situationer. Det är även något vi gärna unnar oss själva. Vissa köper hem veckovis från blomsteraffären, andra greppar dom i farten i snabbköpet. Här följer tips på hur du väljer rätt vas till din blombukett!

Kontakt