Inspiration

Alot of Inspiration

Premium Magazine #5

Saturday September 22, 2018

Happynest presenterar detaljerna.

PUCCINI

Thursday September 13, 2018

Modernt designade glas för äkta livsnjutare! PUCCINI är skapad för optimal utveckling av dryckens smak och karaktär.

SPIRITII

Thursday September 13, 2018

Klassiska cocktails och trendiga drinkar möts i SPIRITII – en ny generation glas designade för att både kittla smaklökarna och blicken. SPIRITII-serien är robust och stilig på samma gång, det facetterade glaset ger drinken en extra elegans.

SONO

Wednesday August 8, 2018

Allt du behöver är välbefinnande

Skapa ett avslappnat lugn i ditt badrum med hjälp av SONO – en serie noggrant utvalda badrumsprodukter i stabil och tålig keramik.

TID FÖR SOMMARFEST

Monday January 1, 0001

Ta till vara på sommarens soliga dagar och ställ till med sommarfest. Låt dig inspireras av vår värld av heminredning och designprodukter.

FJÄDERLAMPAN EOS FRÅN UMAGE

Tuesday May 29, 2018

Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är UMAGE Eos – fjäderlampan som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta.

De fyra naturelementen

Monday January 1, 0001

Böljande fält. Sommarbris. Havets och himlens blåa toner. Flammande facklor i skymningsljus. Vi låter oss inspireras av de fyra elementen: jord, luft, eld och vatten.

Inspiration för ditt uterum och balkong

Friday April 20, 2018

2018 är året då vi på allvar söker oss tillbaka till naturen - med hjälp av jordiga färger, levande material och en högre medvetenhet kring hållbarhet och kvalitet. Låt dig inspireras av vår värld av Happynest.

Välkommen in i en skönare, grönare värld

Friday April 20, 2018

Happynest presenterar inredningstrenderna 2018

Välj rätt vas till din blombukett

Friday April 20, 2018

På födelsedagar, som en gåva eller tack för hjälpen - blommor passar vid många situationer. Det är även något vi gärna unnar oss själva. Vissa köper hem veckovis från blomsteraffären, andra greppar dom i farten i snabbköpet. Här följer tips på hur du väljer rätt vas till din blombukett!

Kontakt