Om Happynest

PÅ VÄG MOT FRAMTIDENS HANDEL - OCH DU SKA VARA MED PÅ RESAN DIT

2018 firade Happynest tjugo år i inredningsbranschen. Det har varit en dynamisk resa med extremt tuffa utmaningar och fantastiska framgångar, för oss alla. Vår dröm är, och har alltid varit, att skapa en lönsam detaljhandel tillsammans med dig. Drömmen växer av den styrka vi mött hos er under dessa tjugo år. Oavsett om du varit med oss länge, eller om du är en helt ny samarbetspartner till Happynest, vill vi tacka dig och varmt välkomna dig med på den fortsatta resan framåt.

Branschen förändras snabbt, vi på Happynest väljer att se möjligheterna med de förändringar som stundar. Vi står som vanligt inför mycket arbete. Happynest har strategin, kunskapen och verktygen för att göra detta arbete enkelt och lätt – tillsammans med dig. Vi vet att vårt gemensamma engagemang kommer att utveckla framtidens handel.

Happynest vision är ”Att skapa total frihet för människor i deras vardag”. Vägen mot vår vision följer våra strategiska mål för de kommande åren:

  • Vi ska konstant utveckla, förnya och bredda vårt sortiment av prisvärd, högkvalitativ heminredning som skapar hög lönsamhet i din butik.
  • Vi fortsätter utforma unika helhetslösningar för just dig och dina behov; allt ifrån val av produkter till trygga leveranser som passar dig, samt allt du behöver för att exponera produkterna på ett sätt som inspirerar dina kunder.
  • Vi ska utveckla vår redan eff ektiva logistik för att underlätta dina val – du ska få det du behöver, när du behöver det!
  • Vi fortsätter skapa en kreativ och enkel vardag för dig genom digitala lösningar som underlättar vardagen i hela din verksamhet – vi ligger i framkant inom digitalisering och det vill vi att du också ska göra.
  • Vi vill hjälpa dig att kombinera traditionell handel med den växande onlinehandeln – det gör oss unika i vår bransch. Vi har alla resurser in-house för att hjälpa dig med detta.
  • Vi fortsätter marknadsföra våra produkter via vårt stora nätverk av influensers vilket gynnar din butik och inte kräver extra arbete från ditt håll.

Vi vet att du arbetar hårt för att nå resultat, vägen framåt är oftast krokig. Happynest mission är att vara Sveriges - och din - bästa leverantör av enkla, kundanpassade säljlösningar, som skapar stor frihet och hög lönsamhet för dig som partner.

Våra värderingar sammanfattas i ledorden; Frihet, Enkelhet och Lönsamhet. Vi gör det lätt och roligt för dig att driva din egna butik – Interior business made easy; det är kärnan i allt vi gör och vår drivkraft. Du är otroligt viktig i arbetet framåt, mot framtidens handel. Vår vision och dess ledord får liv tack vare dig och din öppenhet mot oss som leverantör. Alla medarbetare hos Happynest ser fram emot fler givande dagar tillsammans med just dig.

Våra medarbetare

Kontakt

Inspiration

Blogg - En del av Formex