Om Happynest

Allt började för tjugo år sedan i en gammal Volvo 340. Happynest grundare och VD Johan Sjöstedt var erfaren inom försäljning och ville ta sin kunskap till nya nivåer. Han såg behovet av att erbjuda kunden det allra bästa inom heminredning och design, samt enkla, smarta och trygga helhetslösningar – med bonusen att det ska vara kul på köpet! Han ville skapa en plats dit människor känner sig välkomna, en mötesplats med högt i tak där vi kan lära av varandra. Man kan tro att våra framgångar handlar om ren tur. Men Johan visste vad han gjorde när han vred om nyckeln och startade sin gamla Volvo. Genom att uppnå strategiska mål längs vägen har Happynest idag tusentals nöjda och återkommande kunder från marknadens alla hörn. Företaget försörjer i nuläget elva medarbetare och växer för varje dag. Vi på Happynest är stolta över att du vill hänga med oss på vår resa framåt. Välkommen!  

 

Vår affärsidé

Helheten hos Happynest ger dig något som ingen annan gör

Happynest erbjuder Europas ledande varumärken inom design och heminredning. Vi skräddarsyr enkla, trygga och smarta helhetslösningar åt kunden, detta gör oss unika på marknaden. Hög tillgänglighet samt personal med expertkunskaper inom sina områden gör att vi kan lova kunden de senaste trenderna, den högsta kvalitén och den bästa servicen i vår bransch.

 

Vår vision

Strategi leder till framgång

Drömmar gör oss rikare. Men det som gör oss unika, är förmågan att sätta höga mål och hitta rätt strategier för tillväxt. Happynest har gjort en tjugo år lång resa från dröm till verklighet. Vi vågar påstå att vi vet vad som är nyckeln till framgång. Med enkla metoder, kreativa kundrelationer och expertis kring det absolut bästa inom heminredning och design blir vi störst på vår marknad. 

 

Våra värderingar

Vi tar ansvar för våra kundrelationer, vår egen utveckling och vår omvärld

 Vår värdegrund finns att läsa i sin helhet här men går att sammanfatta i samma enkla anda som utmärker vårt sätt att arbeta:

 

  • Vi finns här för dig som kund och vi tror att din tid är viktig, därför finns allt du behöver hos oss på Happynest. Att bygga kreativa kundrelationer är vårt signum.
  • Vår kunskap och expertis gör det tryggt och roligt att samarbeta med oss.
  • Vi tar stort ansvar för de produkter och varumärken vi säljer. Vi har full insyn i de företag vi står bakom vilket gör att du kan lita på att vi vet vad vi talar om.
  • Vi värnar om miljön genom att endast erbjuda de allra bästa och mest hållbara designfavoriterna. Med smarta och effektiva leveranser tar vi det ett steg längre. Vi är stolta över att våra kunder är medvetna och hjälper till att bidra till en hållbar utveckling för vår gemensamma miljö.

Våra medarbetare

Kontakt

Våra varumärken - Blomus - Räder - Koziol - Leonardo - VITA Copenhagen - Svensk Marmor - NeXtime - Paperproducts Design - Villa Collection - Zone Denmark - KJ Collection - Sitting Bull

Inspiration

Blogg - En del av Formex