Om Happynest

Resan du nu ska få följa med på började för tjugo år sedan i en gammal Volvo 340. Happynest grundare och VD Johan Sjöstedt var erfaren inom försäljning och ville ta sin kunskap till nya nivåer. Han såg behovet av att erbjuda kunden det allra bästa inom heminredning och design, samt enkla, smarta och trygga helhetslösningar – med bonusen att det ska vara kul på köpet. Han ville skapa en plats dit alla kunder känner sig välkomna, en mötesplats med högt i tak där vardagen känns enkel och rolig.

Happynest kontor och lager har vuxit, från bakluckan på en Volvo 340 till en 2000 kvm stor arbetsplats längs E20, strax söder om Örebro. Bredvid en av landets största motorvägar kan förbipasserande se våra fantastiska produkter genom de enorma fönstren. Här skapar vi magi varje dag för våra kunder. Tillsammans handplockar vi design och heminredning från Europas ledande varumärken, vi samlar produkterna under ett tak och sparar värdefull tid åt våra kunder genom våra unika säljlösningar. Vi gör det roligt och enkelt för våra kunder att driva sina egna företag och butiker, genom att skapa kreativa helhetslösningar som alltid är personligt anpassade efter kunden.

Man kan nu tro att Happynest framgångar handlar om ren tur. Men Johan visste vad han gjorde när han vred om nyckeln och startade sin gamla Volvo. Genom att uppnå strategiska mål längs vägen har Happynest idag tusentals nöjda och återkommande kunder från marknadens alla hörn. Företaget försörjer i nuläget flera medarbetare och växer för varje dag. Vi på Happynest är stolta över att du vill hänga med oss på vår resa framåt. Välkommen!  

 

Vår affärsidé

Happynest erbjuder Europas ledande varumärken inom design och heminredning. Vi skräddarsyr enkla, trygga och smarta helhetslösningar åt kunden, detta gör oss unika på marknaden. Hög tillgänglighet samt personal med expertkunskaper inom sina områden gör att vi kan lova kunden de senaste trenderna, den högsta kvalitén och den bästa servicen inom branschen.

 

Vår vision

Vi ska skapa de nöjdaste kunderna genom att vara den bästa, enklaste och trevligaste leverantören av heminredning.

 

Vår mission 

Vi förenklar åt kunden med vårt unika koncept. Oavsett storlek på kund så ska vårt erbjudande vara att underlätta våra kunders vardag så att de kan lägga mer tid på att utveckla sitt företag. Det gör att vi tillsammans skapar mer lönsamhet, ökad arbetsglädje och en kreativ vardag.

 

Våra kärnvärden

  • Vi finns här för dig som kund och vi anser att din tid är viktig, därför finns allt du behöver hos oss på Happynest. Att bygga kreativa kundrelationer med unika säljlösningar är vårt signum.
  • Vår kunskap och expertis gör det tryggt och roligt att samarbeta med oss.
  • Vi tar stort ansvar för de produkter och varumärken vi säljer. Vi har full insyn i de företag vi står bakom vilket gör att du kan lita på att vi vet vad vi talar om.
  • Vi värnar om miljön genom att endast erbjuda de allra bästa och mest hållbara designfavoriterna. Med smarta och effektiva leveranser tar vi det ett steg längre. Vi är stolta över att våra kunder är medvetna och hjälper till att bidra till en hållbar utveckling för vår gemensamma miljö.

Våra medarbetare

Kontakt

Våra varumärken - Blomus - Koziol - Leonardo - VITA Copenhagen - Svensk Marmor - Reisenthel - NeXtime - Paperproducts Design - Villa Collection - KJ Collection

Inspiration

Blogg - En del av Formex