Vår värdegrund

Vår affärsidé

Helheten hos Happynest ger dig något som ingen annan gör

Happynest erbjuder Europas ledande varumärken inom design och heminredning. Vi skräddarsyr enkla, trygga och smarta helhetslösningar åt kunden, detta gör oss unika på marknaden. Hög tillgänglighet samt personal med expertkunskaper inom sina områden gör att vi kan lova kunden de senaste trenderna, den högsta kvalitén och den bästa servicen inom branschen.

 

Vår vision

Strategi leder till framgång

Drömmar gör oss rikare. Men det som gör oss unika, är förmågan att sätta höga mål och hitta rätt strategier för tillväxt. Happynest har gjort en tjugo år lång resa från dröm till verklighet. Vi vågar påstå att vi vet vad som är nyckeln till framgång. Med enkla metoder, kreativa kundrelationer och expertis kring det absolut bästa inom heminredning och design blir vi störst på vår marknad. 

 

Vår värdegrund  

Vi tar ansvar för våra kundrelationer, vår egen utveckling och vår omvärld

 

Vi finns här för Dig

Vi på Happynest tror att din tid är värdefull, därför gör vi jobbet åt dig att hitta de senaste trenderna inom design och heminredning. Men det slutar inte där, vi hjälper dig också att göra rätt val för just ditt företag. Så att du kan lägga din tid på det du vill. Tjugo års erfarenhet inom vår bransch har gjort oss till experter på att skapa helhetslösningar som passar dig. Ett säljbesök, tolv ledande varumärken under samma tak, en leverans och fasta fraktavgifter gör det enkelt, tryggt och smart att handla med oss. Oavsett vem du är. Vår stora säljkår täcker hela Sverige, från Ystad till Haparanda, vilket gör att vi alltid finns nära dig. Vårt samarbete med dig avslutas inte vid leveransen, du är alltid välkommen att få råd och stöd när du behöver oss! Allt detta gör oss unika i branschen. Vi värdesätter en kreativ relation med dig som kund. Att det blir roligt på vägen är vår stora bonus!

 

Vår kunskap

Alla medarbetare på Happynest är experter inom sina områden. Det gör att vi kan hjälpa dig och ditt företag på flera olika nivåer. Inga frågor är för små eller stora, vår strävan är att du ska känna dig trygg när du samarbetar med oss. Vi utvecklar ständigt vår egen kunskap för att fortsätta vara bäst på det vi gör. Happynest anpassar alltid sina tjänster efter ditt behov, vilket gör oss flexibla och naturligt personliga i våra kontakter med dig. Det har visat sig vara ett solklart recept på framgång!

 

Vårt ansvar

Happynest har ensamt ansvar på den svenska marknaden för de varumärken vi erbjuder. Därför har vi också full insyn i de företag som skapat dem. Genom täta besök och nära kontakt med våra leverantörer säkerställer vi högsta kvalitet och bra arbetsvillkor i alla led. Från idé, genom hela tillverkningsprocessen, till att vi levererar produkterna till dig. Detta gör oss självklart till experter på det vi säljer, vilket skapar trygghet för dig. Du kan alltid lita på att vi vet vad vi pratar om!

 

Vår respekt för miljön

Genom principen ”ett säljbesök, ett lager, en leverans” gör vi det inte bara enkelt för dig att göra rätt val, vi skapar också en unik effektivitet som leder till en hållbar utveckling för vår gemensamma miljö. De varumärken vi erbjuder genomsyras av denna medvetenhet. Våra leverantörer har funnits under lång tid och förstår vikten av att ställa höga krav på val av material och tillverkningsprocesser. Allt för att bidra till en vackrare värld för oss alla!

 

Happynest gör det helt enkelt omöjligt för dig att sakna något.