Vår värdegrund

Vår affärsidé

Vi skapar en bättre vardag för våra kunder

Happynest erbjuder Europas ledande varumärken inom design och heminredning. Vi skräddarsyr enkla, trygga och smarta helhetslösningar åt kunden, detta gör oss unika på marknaden. Hög tillgänglighet samt personal med expertkunskaper inom sina områden gör att vi kan lova kunden de senaste trenderna, den högsta kvalitén och den bästa servicen inom branschen.

 

Vår vision

Vi ska skapa de nöjdaste kunderna genom att vara den bästa, enklaste och trevligaste leverantören av heminredning.

 

Vår mission

Vi förenklar åt kunden med vårt unika koncept. Oavsett storlek på kund så ska vårt erbjudande vara att underlätta våra kunders vardag så att de kan lägga mer tid på att utveckla sitt företag. Det gör att vi tillsammans skapar mer lönsamhet, ökad arbetsglädje och en kreativ vardag.

 

Vår värdegrund  

Vi tar ansvar för våra kundrelationer, vår egen utveckling och vår omvärld

 

Vi finns här för Dig

Happynest tycker att din tid är värdefull, därför vill vi hjälpa dig att göra rätt val för just ditt företag, så att du kan lägga din tid på det du brinner för. Tjugo års erfarenhet inom vår bransch har gjort oss till experter på att skapa helhetslösningar som passar dig. Ett säljbesök, flera ledande varumärken under samma tak, en leverans och fasta fraktavgifter gör det enkelt, tryggt och smart att handla med oss. Oavsett vem du är. Vår stora säljkår täcker hela Sverige, från Ystad till Haparanda, vilket gör att vi alltid finns nära dig. Vårt samarbete med dig avslutas inte vid leveransen, du är alltid välkommen att få råd och stöd när du behöver oss. Allt detta gör oss unika i branschen. Vi värdesätter en kreativ relation med dig som kund - att det blir roligt på vägen är vår stora bonus.

 

Vår kunskap

Alla medarbetare på Happynest är experter inom sina områden. Det gör att vi kan hjälpa dig och ditt företag på flera olika nivåer. Inga frågor är för små eller stora, vår strävan är att du ska känna dig trygg när du samarbetar med oss. Vi utvecklar ständigt vår egen kunskap för att fortsätta vara bäst på det vi gör. Happynest anpassar alltid sina tjänster efter ditt behov, vilket gör oss flexibla och naturligt personliga i våra kontakter med dig. Det har visat sig vara ett solklart recept på framgång.

 

Vårt ansvar

Happynest har ensamt ansvar på den svenska marknaden för de varumärken vi erbjuder. Därför har vi också full insyn i de företag som skapat dem. Genom täta besök och nära kontakt med våra leverantörer säkerställer vi högsta kvalitet och bra arbetsvillkor i alla led. Från idé, genom hela tillverkningsprocessen, till dess att vi levererar produkterna till dig. Detta gör oss självklart till experter på det vi säljer, vilket skapar trygghet för dig som kund.

 

Vår respekt för miljön

Genom principen ”en säljare - en kundtjänst för allt - flera ledande varumärken under ett tak” gör vi det inte bara enkelt för dig att göra rätt val, vi skapar också en unik effektivitet som leder till en hållbar utveckling för vår gemensamma miljö. De varumärken vi erbjuder genomsyras av denna medvetenhet. Våra leverantörer har funnits under lång tid och förstår vikten av att ställa höga krav på val av material och tillverkningsprocesser. Allt för att bidra till en vackrare värld för oss alla.

 

Happynest - Interior Business Made Easy.