BLOMUS

profilePicture

Media

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

 

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

 

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

Blomus utstrålar doft och ordning

Ett badrum fullt av lugn, ordning och goda dofter är väl den ultimata drömmen? Blomus vill hjälpa till med att förverkliga denna dröm och fokuserar därför på välbefinnande och ordning i sin höst- och vinterkollektion 2018.

SONO

Allt du behöver är välbefinnande

Skapa ett avslappnat lugn i ditt badrum med hjälp av SONO – en serie noggrant utvalda badrumsprodukter i stabil och tålig keramik.

RIVA

RIVA från Blomus är en ny serie frottéhanddukar som möter de högsta kraven på både känsla och kvalitet.

GLÄDJEN I EN VACKERT SERVERAD MÅLTID

Blomus presenterar MIO; en helt ny kollektion stengods med tallrikar, skålar, muggar och kannor i matta nyanser av grått, grönt och vitt.

Nya ljusstakar och doftljus från Blomus

Vad är mysigare än att tända ett ljus? Det tyska designföretaget Blomus lanserar denna säsong två olika varianter av levande ljus.

Våra populära vindsnurror

Blomus vindsnurror i rostfritt stål följer vindens milda bris i din trädgård. Vindsnurrorna är avslappnande att vila ögonen på, de kan användas både i den stora trädgården och på den lilla balkongen.

FRAGA Doftljus

Ett ljus för allt du tror på

Om Blomus

FAMILJEFÖRETAGET MED PASSION SOM DRIVKRAFT

Kontakt