BLOMUS

profilePicture

Media

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

 

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

 

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

Duka bordet med Maxime

Theresa Rand gör det igen: hon berikar middagsbordet med ännu en kollektion bestick designad för det tyska livsstilsvarumärket Blomus. Den nya kollektionen kallas Maxime, där stål kombineras med plast för att ge handen ett mjukare grepp.

Som en fågel

Den lilla vattenkannan heter Colibri. Den har plats för exakt en liter vatten, precis nog för att vattna dina inomhusväxter och på balkongen. Med ett annorlunda tänk och en skulpturell fantasi kan Luca Galmarini presentera en avlång kropp och slank näbb, samma som hos kolibrin, från vilken vatten hälls lugnt och sakta.

Blomus vision av naturen

Blomus kommer nära naturen i denna nya kollektion av keramiska vaser, inspirerade och formade efter antika japanska vaser i metall. Låt oss presentera CEOLA från Blomus och designern Frederika Martens.

Bon appetit

Om du vill ha framgång i köket krävs lite salt, peppar, olja och vinäger. Därför presenterar det tyska designföretaget Blomus en modern variant av den klassiska salt- och pepparkvarnen, tillsammans med ett set för olja och vinäger – allt designat av Nina Thöming.

Våra populära vindsnurror

Blomus vindsnurror i rostfritt stål följer vindens milda bris i din trädgård. Vindsnurrorna är avslappnande att vila ögonen på, de kan användas både i den stora trädgården och på den lilla balkongen.

Blomus utomhuskollektion STAY

Sedan 1961 har Blomus producerat design för att göra din utomhusmiljö mer njutbar. Nu har det tyska designföretaget satsat stort och lanserar sin första kollektion av loungemöbler, i design av kaschkasch, en tysk designerduo baserad i Cologne.

Det är något i luften

Badrummet har alltid varit i fokus för det tyska designföretaget Blomus, och detta år är inget undantag. Dofter, ljus, obehandlad sten, burkar och speglar gör entré, och förutom att addera en känsla av välmående och estetik så gör de också badrummet mer inbjudande.

Tre Skålar För Kristall

Glas från vindruvslandet - Fuum är utvecklad i Italien och innefattar landets omfattande kunskap av alla typer av viner och vinaccessoarer. 

SONO

Allt du behöver är välbefinnande

Skapa ett avslappnat lugn i ditt badrum med hjälp av SONO – en serie noggrant utvalda badrumsprodukter i stabil och tålig keramik.

RIVA & CARO

RIVA och CARO från Blomus är två serier handdukar som möter de högsta kraven på både känsla och kvalitet.

Blomus utstrålar doft och ordning

Ett badrum fullt av lugn, ordning och goda dofter är väl den ultimata drömmen? Blomus vill hjälpa till med att förverkliga denna dröm och fokuserar därför på välbefinnande och ordning i sin höst- och vinterkollektion 2018.

FRAGA Doftljus

Ett ljus för allt du tror på

GLÄDJEN I EN VACKERT SERVERAD MÅLTID

Blomus presenterar PILAR; en helt ny kollektion stengods med tallrikar, skålar, muggar och kannor i matta nyanser av grått, grönt och vitt.

Nya ljusstakar och doftljus från Blomus

Vad är mysigare än att tända ett ljus? Det tyska designföretaget Blomus lanserar denna säsong två olika varianter av levande ljus.

Om Blomus

FAMILJEFÖRETAGET MED PASSION SOM DRIVKRAFT

En mix av nationaliteter

Det finns en uppsjö av nationaliteter presenterade i Blomus nya kollektioner. 2021 introduceras ett nytt samarbete med den amerikanske arkitekten och designern Adam Miller.

Kontakt