DAVID FUSSENEGGER

profilePicture

Media

David Fussenegger är ett österrikiskt varumärke som specialiserat sig på lyxiga textilprodukter för hemmet sedan 1832. Med över 180 års erfarenhet kombinerar de traditionellt hantverk med modern design för att skapa högkvalitativa filtar, kuddar och textilier. Deras kollektioner kännetecknas av mjuka material, vackra mönster och hållbara tillverkningsmetoder. Utforska deras sortiment för att upptäcka tidlösa och eleganta textilprodukter för ditt hem.

DF BASIC 2024

Utforska elegansen och komforten hos David Fussenegger Basic 2024-kollektionen! Uppgradera ditt hem med våra stilrena filtar och kuddar för en tidlös atmosfär.

DF SUMMER 2024

Förvandla din brygga till en avkopplande oas med våra filtar och kuddar från David Fussenegger Summer 2024-kollektionen! Njut av varma dagar och ljumma kvällar med stil och komfort.

DF KIDS 2024

Upptäck det senaste inom barninredning och mysiga textilier i David Fussenegger Kids 2024-katalogen! Utforska en färgglad värld av mjuka filtar och lekfulla kuddar som kommer att förgylla varje barnrum.

DF PETS 2024

Upptäck det bästa för dina fyrbenta vänner i David Fussenegger Pets 2024-katalogen! Utforska ett brett utbud av mysiga filtar och mjuka kuddar som kommer att skapa en fridfull och bekväm miljö för dina husdjur.

Kontakt