KREAFUNK

profilePicture

Media

Kreafunk är ett danskt livsstilsvarumärke som grundades 2011 med syftet att skapa stilrena och funktionella produkter som förbättrar vår vardag. Varumärkets kännetecken är en minimalistisk design med en touch av lekfullhet, kombinerat med hög kvalitet och innovativ teknik.

Kreafunks sortiment inkluderar högtalare, hörlurar, powerbanks, laddare och andra praktiska tillbehör. Varje produkt är noggrant utformad och tillverkad med tanke på användarens behov och livsstil. De är också perfekta att ge bort som presenter.

En av Kreafunks mest populära produkter är deras trådlösa högtalare, som kombinerar stilren design med överlägsen ljudkvalitet. Varje högtalare har en minimalistisk och modern look, med detaljer i naturliga material som läder och trä. Kreafunks hörlurar är också värda att nämna, med snygg design och hög kvalitet på både ljud och material.

Kreafunk strävar efter att vara en miljövänlig aktör och väljer därför noggrant material och tillverkningsprocesser som är skonsamma för miljön. Varumärket är också engagerat i att stödja hållbara projekt runt om i världen.

Kreafunk är det perfekta valet för den moderna konsumenten som uppskattar enkelhet och funktionalitet i kombination med hög kvalitet och snygg design. Genom att investera i en produkt från Kreafunk, kommer du att förbättra din vardag samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

Innovativa produkter för en uppkopplad livsstil!

Kreafunk är ett varumärke som erbjuder en rad olika produkter inom ljud- och teknikbranschen. I deras nya sommarkatalog presenteras deras senaste produkter och kollektioner på ett stilrent och inspirerande sätt.

CSR-initiativ

Kreafunk är engagerade i att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och arbeta för att minska avfall och koldioxidutsläpp. De samarbetar också med välgörenhetsorganisationer för att stödja samhällsförbättrande projekt.

STEREO PLAY

Kreafunks högtalarfunktion Stereo Play möjliggör trådlös stereouppspelning med två högtalare för en förbättrad ljudupplevelse.

Kontakt