Leonardo

profilePicture

Media

• Starkt varumärke i Europa – marknadsledande i Tyskland.
• Mycket brett sortiment med glas för alla delar av hemmet.
• Högsta kvalitet och stort hantverkskunnande garanterar riktigt bra produkter.
• Ett prisläge som gör produkten tillgängligt för alla.
• Utnämnt till Brand of the century 2016 i Tyskland.

 

”Companies with a history have substance for the future.”

 

Leonardo drivs av sin passion för glas. Sedan familjeföretaget etablerades 1859 har det vuxit kraftfullt och är idag ett av Europas ledande varumärken inom glastillverkning. Leonardo drivs idag av femte generationen och finns i hela 83 länder. Leonardo lanserar 800 nya produkter på marknaden varje år och de följer alltid de senaste trenderna.

150 års erfarenhet av att skapa produkter av glas har gett Leonardo nya, innovativa sätt att hantera glaset på. Orsaken till deras framgång är förmågan att berätta historier genom att designa och tillverka glas på ett autentiskt och smakfullt sätt. Varje produkt har en egen själ som förkroppsligar varumärkets filosofi.

 

PUCCINI

Modernt designade glas för äkta livsnjutare! PUCCINI är skapad för optimal utveckling av dryckens smak och karaktär.

SPIRITII

Klassiska cocktails och trendiga drinkar möts i SPIRITII – en ny generation glas designade för att både kittla smaklökarna och blicken. SPIRITII-serien är robust och stilig på samma gång, det facetterade glaset ger drinken en extra elegans.

Teqton

Glas från Leonardo är tillverkade enligt en högteknologisk formula – Teqton - som gör glasen extremt stöttåliga och fria från repor. Hög belastning, till exempel vid användning på restaurang eller catering, är inga problem.

Kontakt