PPD

profilePicture

Media

  • Europas tredje största producent av servetter.
  • Produktion i Tyskland och Holland.
  • Otroligt brett sortiment som uppdateras med massor av nyheter två gånger per år
  • Bra komplement av muggar med tryck i säljande presentaskar.

 

”Always creative”

PPD grundades i Tyskland 1991 och är företaget som står bakom världens första designtryckta servett. De flesta känner till SNIFF, näsduken som snabbt blev både en välkänd livsstilsprodukt och ett modeuttryck. Idag är PPD – Paper Products Design - världsledande inom tillverkningen av motivservetter, designtryckta näsdukar, porslin och presentartiklar.

Mönster och färg, kombinerat i olika teman, är kännetecken för PPD. Roliga budskap, coola karaktärer och färgglad design är byggstenar för PPD i deras strävan att få människor att skratta mer och få en enklare, roligare vardag.

De berömda servetterna från PPD tillverkas i Tyskland och är en innovativ produkt med stor känsla för stil. Med sin unika design, som gör att trycket likt en relief står ut från sin yta, hittar PPD nya och kreativa uttryck för hur en servett kan se ut.

PPD erbjuder produkter i olika material; porslin, bambu, papper… Ja, listan kan göras lång, men det som förenar alla produkter är deras mycket höga kvalitet. Motiv och färger utformas i samarbete med konstnärer över hela världen, därför blir alla produkter vackra och funktionella konstverk - i hemmet eller på arbetsplatsen.

PPD lanserar nya trendorienterade kollektioner två gånger per år. PPD´s produktserier innehåller såklart SNIFF - näsdukar med helt unika motiv – designtryckta servetter, färgsprakande porslin med eller utan presentförpackning, glas, hippa accessoarer, vykort, ljus, gympapåsar och massor av häftiga presentartiklar.

Kontakt