SPRING COPENHAGEN

profilePicture

Media

Spring Copenhagen representerar det absoluta toppskiktet inom högkvalitativ skandinavisk design och hantverkskunnande. Genom att omfamna det äldre med det nya, det hållbara med det vackra och det funktionella med det originella, skapar de design som gör skillnad i ditt vardagsliv.

Passion, förnyelse, bra berättelser och originella idéer är Spring Copenhagens ledstjärnor. Med sin innovativa stil och framåtanda förbättrar de konstant sin design. Fokus ligger alltid på funktion, estetik, originalitet och kreativitet.

Spring Copenhagen arbetar endast med de bästa leverantörerna. Känsla för kvalitet, CSR och gott hantverkskunnande ger hållbara produkter tillverkade i certifierade material, fria från skadliga ämnen. Genom att minimera användningen av onödigt förpackningsmaterial, och välja leverantörer som värdesätter hälsa, säkerhet och goda löner, tar Spring Copenhagen ansvar för att bidra till ett långsiktigt hållbart och hälsosamt samhälle.

Barnsliga sälar

Chresten Sommer har snidat träfigurer i snart 15 år men hans två sälar är de första som kommer på marknaden i Danmark och Sverige.

Läs artikel från magasinet Designbase här.

Kontakt